Prijzen visums India

De visumprijzen van de (e-)visa voor India

De prijs van het visum India hangt af van het visumtype, de manier van aanvragen en de gewenste prioriteit waarmee de aanvraag wordt verwerkt. Het elektronische visum (e-visum) is de goedkoopste variant en voldoet tevens voor vrijwel alle reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Meestal voldoet het relatief goedkope e-visum India

Het online aan te vragen e-visum India is goedkoper dan het fysieke stickervisum dat door een consulair medewerker in het paspoort moet worden aangebracht. Het e-visum voldoet ook voor uw reis, als:

  • U niet langer dan 90 dagen op vakantie gaat
  • U niet langer dan 180 dagen op zakenreis gaat
  • U niet in dienst wilt treden van een Indiase organisatie
  • U geen vrijwilligerswerk gaat doen
  • U geen strafblad heeft
  • U niet op een aankomstlocatie arriveert die niet in de lijst op deze pagina staat

Wat is de prijs van het e-visum India?

U kunt het e-visum India eenvoudig aanvragen via deze website, vanaf € 59,95 per persoon. Dit is een totaalprijs, bestaande uit consulaire kosten, aanvraagkosten en btw. Er zijn geen bijkomende kosten, tenzij u in het aanvraagformulier aangeeft te willen kiezen voor een visum met een langere geldigheidsduur of een verwerking met extra hoge prioriteit. In dit laatste geval wordt het visum niet na gemiddeld 7dagen, maar gemiddeld al na 24 uur toegekend. Merk op dat dit een gemiddelde is; er is geen sprake van een gegarandeerde maximale verwerkingstijd.

De prijs van het elektronische visum ligt lager dan de prijs van het fysieke visum. Voor de meeste reizigers voldoet een elektronisch visum, dat online kan worden aangevraagd.

Een binnentuin in India

Hoe te betalen

De prijs van het visum India vanaf € 59,95 per persoon kan veilig worden betaald middels PayPal, creditcard, iDEAL, Bancontact, Google Pay of Apple Pay.