Visum India iDEAL

Het visum India betalen met iDEAL

De kosten van het visum betalen met de Nederlandse en Belgische betaalmethoden iDEAL en Bancontact is mogelijk, ondanks dat het visum wordt uitgegeven door de Indiase overheid. De kosten zijn niet gekoppeld aan de koers van de dollar of roepie indien het visum India online wordt aangevraagd via deze website. Door de kosten van het visum India te betalen per iDEAL of Bancontact betaalt u geen transactiekosten.

iDEAL, veilig en vertrouwd

De betaalmethode iDEAL is veruit de meest gebruikte manier om online aankopen te betalen in Nederland. Hetzelfde geldt voor Bancontact in Belgiƫ. Vanwege de bekendheid, het betaalgemak en de veiligheid van deze betaalmethoden is het ook mogelijk deze te gebruiken bij het aanvragen van een visum India. Wel dient hiervoor gebruik te worden gemaakt van het e-visum India. Deze variant voldoet voor de meeste reizigers die met zakelijke of toeristische doeleinden per vliegtuig naar India reizen. Om zeker te weten dat u gebruik kunt maken van een e-visum kunt u kijken of u voldoet aan de daaraan gestelde voorwaarden.

Het e-visum India (het elektronische visum) is online te betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard.

Directe verwerking

Door gebruik te maken van iDEAL of Bancontact wordt het geld direct overgeboekt vanaf uw bank naar de visumdienst. U kunt gebruik maken van iDEAL als u bankiert bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Aanvragen die middels iDEAL worden betaald kunnen daardoor direct in behandeling worden genomen, waardoor ze ook sneller kunnen worden verwerkt. Heeft u een visum India met spoed nodig? Gebruik dan in elk geval de betaalmethode iDEAL of Bancontact.

De Indiase Himalaya

Geen transactiekosten voor iDeal

Let op: er zijn diverse tussenpartijen actief die transactiekosten, servicekosten en andere toeslagen rekenen voor het online aanvragen van een (e-)visum India. Indien u uw visum India op deze website aanvraagt betaalt u geen transactiekosten. Per reiziger betaalt u dan enkel het vaste aanvraagbedrag van € 59,95 (voor een visum met een geldigheidsduur van 30 dagen).

Voor betalingen die per iDEAL of Bancontact worden voldaan worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Direct aanvragen

Wilt u een elektronisch visum aanvragen om naar India te mogen reizen en deze betalen per iDEAL of Bancontact? Start de visumaanvraag dan direct door op de onderstaande knop te drukken: